Diensten
Advies & coaching

RCB Grivan is meer dan enkel uw boekhouder. We geven persoonlijk financieel advies en coachen u bij de boekhouding, fiscaliteit en strategische stappen van uw onderneming.

Advies & coaching

Boekhoudkantoor RCB Grivan biedt u een all-in dienstverlening met meer dan enkel boekhouding. Uw cijfers verwerken is de basis van het boekhouden en dat doen we daarom zeer nauwkeurig en correct, maar net daar gaat RCB verder. Aan de hand van een gestructureerd overzicht van uw cijfers geven we u advies op maat. Dit advies leggen we persoonlijk aan u voor en samen kunnen we uw bedrijf doen groeien.

We analyseren de boekhouding van uw bedrijf samen met uw persoonlijke boekhouding. Op die manier kunnen we u onderbouwd advies geven over uw zaak, maar ook bij zaken als uw successieplanning en pensioenplanning.

Hebt u weinig ervaring met boekhouding en fiscaliteit? Wij coachen u zodat u meer inzicht kunt krijgen in de boekhouding van uw bedrijf. Van de basisbeginselen van het boekhouden tot investeringen en uitbreidingen van uw onderneming is boekhoudkantoor RCB Grivan uw vertrouwde partner.

starters-begeleiding advies & coaching boekhouding & analyses fiscaliteit & optimalisaties