RCB Grivan
Over ons

RCB Grivan is uw vertrouwde partner voor een correcte boekhouding met heldere analyses en vakkundig advies.

Uw partner in boekhouding & fiscaliteit

Over ons

RCB Grivan is een boekhoudkantoor in Zonhoven, Limburg. Onze missie is om kmo's en zelfstandigen te helpen groeien met een all-in boekhoudkundige bijstand. Een correcte boekhouding die deadlines respecteert is de basis, maar daar stopt onze dienstverlening nog lang niet. We gaan voor uw persoonlijke situatie op zoek naar optimalisaties die u geld kunnen uitsparen. Daarnaast kunt u steeds bij ons terecht voor vragen, opmerkingen en advies.

Een vertrouwde partner

Boekhouden is geen simpele materie. Cijfers en rapporten zijn zeer zakelijk en technisch. Toch willen we bij RCB Grivan wat meer persoonlijkheid in de boekhouding brengen. Wij willen geen standaard boekhouder zijn, maar een vertrouwenspartner die ook persoonlijk adviseert en bijstaat wanneer nodig.

Persoonlijk contact

Voor een persoonlijke en vertrouwde dienstverlening is persoonlijk contact cruciaal. Daarom krijgt u RCB een persoonlijke dossierbeheerder aangewezen. Bij deze persoon kunt u altijd terecht voor alle vragen en opmerkingen omtrent boekhouding, fiscaliteit en zakelijk advies.

Wanneer u een afspraak maakt met ons, staat Stijn Vandebergh, de zaakvoerder, u steeds te woord. Hij volgt alle dossiers op en is de vaste persoon voor persoonlijke gesprekken. Hij analyseert uw dossier en geeft advies op basis van zijn jarenlange expertise.

Flexibiliteit

Een boekhouder moet in onze ogen op elk moment bereikbaar zijn. Soms is het lastig om in de werkweek tijd te vinden voor een afspraak met de boekhouder. Daarom kunt u bij boekhoudkantoor RCB Grivan ook een afspraak maken in het weekend. Geraakt u niet in Zonhoven? Of spreekt u liever af op een andere locatie? Geen probleem. Gesprekken kunnen ook plaatsvinden op locatie.

All-in pakket boekhouding en fiscaliteit

Boekhouden is meer dan enkel cijfers verwerken. Bij RCB Grivan zorgen we voor een volledige bijstand op boekhoudkundig en fiscaal vlak. Onze partners kunnen steeds rekenen op een correcte boekhouding en fiscaliteit die deadlines respecteert, maar ook op nauwkeurige analyses en rapporten, eerlijk vakkundig advies en onderbouwde antwoorden op al uw vragen.

De RCB-familie

Bij RCB Grivan staan 11 enthousiaste personen klaar om u te helpen met uw boekhouding en fiscaliteit. 8 dossierbeheerders, zaakvoerders Stijn en zijn vader en Stijns vrouw aan het onthaal ontvangen u graag op ons kantoor in Zonhoven.


Wilt u ons beter leren kennen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek en ontdek wat RCB voor u kan betekenen.

starters-begeleiding advies & coaching boekhouding & analyses fiscaliteit & optimalisaties