Diensten
Uw zaak overdragen

Uw zaak overdragen is een beslissing waar veel bij komt kijken. U wilt uiteraard dat uw harde werk overgedragen wordt zoals u dat wilt. Wij informeren en adviseren u over de verschillende mogelijkheden om uw zaak zorgeloos en efficiënt over te dragen.

Uw levenswerk doorgeven zoals u dat wilt

Uw zaak overdragen

Uw zaak overdragen

Wilt u het wat rustiger aan doen? Wordt het tijd om het roer van uw bedrijf door te geven? Of ben je klaar om met pensioen te gaan? Wat de reden ook is voor het overdragen van uw zaak, er komt een hoop bij kijken. Er is veel werk op zowel financieel, fiscaal, juridisch als menselijk vlak. Tijdig informeren en plannen is cruciaal voor een vlotte overdracht.

Het kan bijzonder ingewikkeld zijn om uw zaak over te dragen op de manier die u voor ogen hebt. Laat u daarom bijstaan door een persoonlijke dossierbegeleider van boekhoudkantoor RCB Grivan. Bij RCB informeren en adviseren we u over hoe u uw zaak best kunt overdragen. Hierbij kijken we naar de boekhouding van uw bedrijf en naar uw persoonlijke boekhouding. Aan de hand van een grondige analyse geven we persoonlijk advies en coaching op maat zodat u uw bedrijf zonder zorgen kunt overdragen zoals u dat wilt.


Plan vandaag nog een eerste verkennend gesprek in.

starters-begeleiding advies & coaching boekhouding & analyses fiscaliteit & optimalisaties