Diensten
Onze experts zorgen voor een grondige analyse van uw startersplan

Geef uw start-up de best mogelijke start. Onze experts bekijken uw situatie en stellen een concreet plan op om uw start-up te doen slagen.

Is uw idee, plan of strategie haalbaar?

Haalbaarheidsstudie

Haalbaarheidsstudie

Als beginnend ondernemer kunt u bij boekhoudkantoor RCB Grivan terecht voor een grondige haalbaarheidsstudie van uw startersplan. Na een eerste vrijblijvend gesprek bekijken onze experts hoe uw start-up het meeste kans op slagen heeft. We bekijken onder andere onder welke vorm u uw zaak best opstart, hoe u voor financiering kunt zorgen en of u beroep kunt doen op subsidies. Aan de hand van deze grondige analyse geven we goed onderbouwd advies en stellen we een plan op dat uw start-up de hoogste slaagkans geeft.

Ook bij de uitvoering van het startersplan begeleiden we u. Uw persoonlijke dossierbeheerder zorgt voor de volledige administratieve opstart van uw eigen bedrijf. Wij brengen het papierwerk in orde en regelen alles bij de notaris. Zo kunt u zich volledig richten op de leukere dingen van de opstart van uw bedrijf, zoals het uitwerken van het logo en de slogan van uw gloednieuwe onderneming.


Wilt u een grondige haalbaarheidsstudie voor uw start-up? Neem zeker contact met ons op. Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend.


starters-begeleiding advies & coaching boekhouding & analyses fiscaliteit & optimalisaties